2020-04-09 07:49:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A makacssággal most semmire sem megy

Napi horoszkóp április 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Uránusz fényszöge miatt most nagyon rosszul viseli a korlátozásokat, és lázadóbba válhat. De ennek a bolygóállásnak van egy olyan dinamikája is, hogy elősegíti a kreativitást és leleményessé teszi. Pozitív meglepetések is érhetik önt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön a szokásai rabja, és rosszul tolerálja, ha kibillentik a napi rutinból. Pedig meg kell próbálnia alkalmazkodni a mostani időszakhoz, a makacssággal most semmire sem megy.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön számára ez egy igen izgalmas időszak lehet, mert könnyen reagál a gyors impulzusokra, és kimondottan élvezi az új kihívásokat, amikkel a munka terén szembesül.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpióban jár, de kedvezőtlen fényszögben. A mai nap olyan tempót diktál, ami nem az ön ritmusa. A mélyen magába temetett harag a felszínre jöhet türelmetlenség formájában.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzékenyen reagál arra, ha úgy érzi, utasítgatják, vagy dirigálnak önnek. Ha vezető beosztásban dolgozik, akkor jobb a helyzet, mert igazán határozott elképzelései vannak, és boldog, ha ön irányíthat másokat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma különösen türelmetlen, lehet, hogy változtatni is szeretne az életvitelén, de ez most akadályokba ütközik. Fogadja el a jelenlegi helyzetet, és kösse le magát könyvekkel, vagy takarítson, rendezkedjen az otthonában.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szívesen romantikázna, de a párja kevésbé nyitott erre, mert aggasztják a gondok, a megoldatlan problémák. Jobb, ha ma nem erőltet semmit, inkább megnéz egy szép filmet, vagy olvasgat.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy tűnik, hogy sok bosszúság éri, jobb lenne, ha nem reagálna rögtön mindenre, mert sok frusztrációtól kímélhetné meg magát. Türelmetlen, vakmerő és hajlamos az impulzív viselkedésre, ezzel legyen tisztában.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars és az Uránusz energiája erőteljes ösztönzést ad arra, hogy kicsit kiszabaduljon a megszokott dolgok közül, de ez most nem lehetséges. Ön ma hajlamos a gyors cselekedetekre, a következmények figyelembevétele nélkül, ez zavarokhoz vagy konfliktusokhoz vezethet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön igazán szabálykövető ember, de most ön sem tart be minden előírást, amiért aztán haragszik is magára, pedig valószínűleg nem szándékosan alakultak így a dolgok. Figyelmetlensége vagy a koncentráció hiánya balesethez vezethet.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Attól töltődne fel igazán, ha a hobbijával foglalkozhatna, vagy alkothatna valami szépet. A barkácsolás, kertészkedés szintén remek ötlet, így hasznosan vezetheti le a feszültségét.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Beszélgessen telefonon a barátaival, mert ma nagy szüksége van arra, hogy kiöntse valakinek a szívét. Ha valamilyen önkéntes munkát tud végezni, amivel segítségére van valakinek, akkor igazán elégedetten zárja a napot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: